Naisen iskeminen – näillä vinkeillä onnistut!

Naisen iskeminen

(c) david_shankbone

Kukaan ei ole seppä syntyessään. Myös naisen iskeminen on taitolaji, jossa voi harjoittelemalla kehittyä. Näiden vinkkien avulla pääset hyvin vauhtiin, ja ennen kuin huomaatkaan olet mestari naisten iskemisessä!


1. Aseta tavoitteet korkealle

Huomaatko toteavasi baarissa jatkuvasti: ”Tuo tsyby on aivan liian upea minulle?” Niin suurin osa muistakin miehistä toteaa. Siksi rohkeimmilla miehillä ei tässä luokassa ole juuri lainkaan kilpailua!

Kuumimmat kissat ovat kuitenkin hyvin koulutettuja tyrmäämään kännikalojen epätoivoiset lähestymisyritykset – erotu siis joukosta: ole kohtelias, tarpeeksi selvin päin ja hauska. Sinun ei tarvitse olla superalfauros (vaikka kohtuullisesta ulkonäöstä on harvoin haittaa naisten iskemisessä).

2. Eri tekniikat eri naisille

Kaikki naiset eivät lämpene romantiikalle tai lepertelylle. Toiset tykkäävät kehuista, toiset nauravat puujalkavitseille. Kokeile rohkeasti erilaisia lähestymistapoja, äläkä masennu, jos saat rukkaset. Opi, siirry seuraavan naisen luokse ja kokeile uudestaan.

3. Ole itsevarma!

Naisen mielestä kaikkein seksikkäintä (vatsalihasten ja siivoamistaidon jälkeen) on itsevarmuus. Älä katso jalkoihin ja änkytä. Se ei ole söpöä. Ole itsevarma, mutta älä röyhkeä. Puhu selkeästi, ota katsekontakti ja hymyile.

4. Ole hauska!

Kun nainen nauraa aidosti, olet jo puoliksi voittanut. Huumorintaju paikkaa puutteita ulkonäossä ja lompakon paksuudessa. Liian hauska mies saattaa kuitenkin helposti jäädä kaveriportaalle.

5. Älä jää kaveriportaalle!

Oletko hyvä ja hauska tyyppi? Tuntuuko kuin olisitte täysin samalla aaltopituudella ja voisit puhua naisen kanssa mistä vaan? Onko teillä paljon yhteisiä harrastuksia ja tuttavia?

Vaikka tämä saattaa kuulostaa hyvältä, liikut nyt todella vaarallisilla vesillä! Kaverin kanssa ei vehdata, ja olet hyvin lähellä joutua naisen kaveriksi. Paras keino suojautua kaveriporrasta vastaan on fyysinen kanssakäyminen. Kosketa niin ettei kummallekaan jää asiasta epäselvyyksiä!

6. Ole nopea!

”Katsellaan vähän ympärille… Ehkä yksi drinkki vielä. Vähän silmäpeliä. En kyllä vielä mene juttelemaan. Ehkä tuo nainen tulee vielä jossain muualla vastaan.”

Ei ei ei ei! Kun tapaat kiinnostavan naisen, lähesty heti. Sinulla on aikaa viisi sekuntia katsekontaktin alkamisesta tehdä aloite, ennen kuin peli on menetetty. Sitä paitsi kun toimit ennen ajattelua, et ehdi jännittää. Vähän kuin uimatornista hyppäisi.

Add a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *